fbpx
Gratis verzending vanaf €35,-
Unieke producten
Milieuvriendelijk, hoogste kwaliteit
Professioneel advies: 085 - 743 03 12

Sales consultancy: commercieel advies op maat

Iedere (startende) organisatie of ondernemer kan op een bepaald moment  gedegen sales consultancy gebruiken. Het kan namelijk heel verhelderend werken als een ervaren buitenstaander met kennis van zaken naar jouw commerciële proces en je doelen kijkt.

Als professioneel winstmaker garandeer ik jouw bedrijf meer omzet. Dat doe ik door je specifieke handvatten aan te reiken die je helpen om:

  • Je ideale klanten te bereiken
  • Meer kwalitatieve leads te genereren
  • Betere verkoopgesprekken te voeren
  • Een hogere conversie te realiseren
  • Het gemiddelde orderbedrag te verhogen
  • Een hogere marge te bereiken

Jouw commerciële doelen binnen handbereik

Mijn sales consultancy bestaat als eerste uit het stellen van kritische vragen. Daarna neem ik, samen met jou, het gehele commerciële proces onder de loep. Op basis daarvan kom ik met een duidelijk plan van aanpak om jouw commerciële doelen te realiseren.

Maar daar houdt mijn sales consultancy niet mee op. Samen met een multidisciplinair team ga ik aan de slag om jouw commerciële proces te verfijnen. Afhankelijk van de doelen en het plan van aanpak is dit bijvoorbeeld:

Het doel is dat jij je ideale klanten makkelijker bereikt en dat je meer winst maakt. Dat wil jij toch ook?

Wat anderen van mijn sales consultancy vinden

“Ik heb samen met Koert bij Goossens gewerkt en wat me zeker bijgebleven is zijn passie en bevlogenheid in de verkoop, in het coachen en trainen van zijn team. Hij is een echte praktijk man die snapt waar het om draait, klantenbeleving. Daarnaast kan hij zijn kennis op een praktische en enthousiaste wijze overbrengen.”

Frank van Dijk

Goossens Wonen & Slapen

“Koert is door zijn enthousiasme een prettig mens om mee samen te werken. Hij is commercieel en door zijn out of the box denken komt hij met creatieve oplossingen. Koert is snel van begrip en zeer communicatief. Zoekt u een commerciële sales consultant, ga dan voor Koert.”

Paul Spies

L&L